Informació general

ESPAIDEFISIOTERAPIA.CAT és propietat de NURIA HERRERO VEGA, Col.legiada número 3311, amb DNI 43.446.603-V

A efectes de comunicació i notificacions de l'usuari a Espai de Fisioteràpia Núria Herrero, aquest ho haurà de fer a: Plaça de la Coma, 32 1-1 · 17244 Cassà de la Selva o al correu info@espaidefisioterapia.cat.

Prestació de serveis

Espai de Fisioteràpia Núria Herrero és un espai de fisioteràpia i osteopatia que a través d’aquesta pàgina web ofereix a l'usuari informació sobre els serveis que ofereix, essent per tant aquesta informació merament orientativa. Per obtenir més informació l'usuari podrà posar-se en contacte amb Espai de Fisioteràpia Núria Herrero a través del telèfon 616 971 612 o bé, mitjançant l'adreça de correu electrònic info@espaidefisioterapia.cat .

Propietat Intel·lectual i Industrial

Espai de Fisioteràpia Núria Herrero és propietària de la pàgina web www.espaidefisioterapia.cat i titular dels drets de propietat intel·lectual i industrial de l'esmentada pàgina així com de tots els seus continguts i del nom de domini www.espaidefisioterapia.com. La totalitat d'aquesta "web site": text, imatges, marques comercials, logotips, botons, arxius de software, combinacions de colors, així com l'estructura, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts, es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat intel·lectual i industrial.

Els drets de propietat intel·lectual i industrial de les pàgines web a les quals la "web site" de Espai de Fisioteràpia Núria Herrero , redirecciona, així com, la titularitat dels seus continguts i dels noms de domini d'aquestes, corresponent als seus propietaris.

Queda expressament prohibida la reducció total o parcial d'aquesta "web site" i de qualsevol del seus continguts sense el permís exprés i per escrit de Espai de Fisioteràpia Núria Herrero.

Es prohibeix de forma expressa que qualsevol pàgina web que contingui un link a la "web site" de Espai de Fisioteràpia Núria Herrero , o que mencioni els seus continguts, mantingui els frames de la pàgina d'origen, ja que el seu manteniment comporta una confusió a l'usuari sobre la titularitat dels continguts d'aquesta pàgina web, representant al mateix temps una violació de la propietat industrial d'aquesta "web site". És per això que, l'usuari ha de saber en tot moment que està entrant a la pàgina web de Espai de Fisioteràpia Núria Herrero , figurant en el seu navegador la direcció URL d'aquesta "web site".

Protecció de Dades de Caràcter Personal

Una vegada omplert el formulari de sol·licitud d'informació, l'usuari accepta que les seves dades personals quedin incorporades en un fitxer creat per Espai de Fisioteràpia Núria Herrero , el qual té la finalitat de mantenir informat a l'usuari sobre els productes que s'ofereixen en aquesta "web site".

En qualsevol cas, l'usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades en el moment d'enviar la seva sol·licitud d'informació.

D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal), Espai de Fisioteràpia Núria Herrero es compromet a complir amb l'obligació de secret professional respecte a les dades proporcionades per l'usuari i amb el deure de guardar-los, garantint la seva confidencialitat, i adoptant, en el seu cas, les mesures tècniques adequades per tal d'evitar qualsevol possible alteració, pèrdua, mal ús, robatori, tractament i accés no autoritzat.

Els usuaris de www.espaidefisioterapia.cat tenen el dret d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les dades que consten en els fitxers de dades de Espai de Fisioteràpia Núria Herrero. L'exercici d'aquests drets es realitzarà mitjançant qualsevol mitja dirigida al domicili de Espai de Fisioteràpia Núria Herrero , Plaça de la Coma, 32 1-1 · 17244 Cassà de la Selva o a través de l'adreça de correu electrònicinfo@espaidefisioterapia.cat . Es presumeix que els usuaris accepten les condicions establertes i presten el seu consentiment si prement el botó "Enviar" que apareix en el formulari que recull les dades personals.

Les dades personals que proporcionen els usuaris no seran cedits a cap empresa i únicament es podran utilitzar per enviar informació a l'usuari sobre els productes que ofereixEspai de Fisioteràpia Núria Herrero. Les dades personals proporcionades per l'usuari tampoc estaran disponibles en cap moment per a terceres persones.

Limitació de responsabilitat

Espai de Fisioteràpia Núria Herrero no es fa responsable dels continguts de les pàgines web a les que redirecciona la "web site" www.espaidefisioterapia.cat, així com tampoc dels possibles incompliments de la legislació vigent en els que puguin incórrer aquestes pàgines.

Espai de Fisioteràpia Núria Herrero no es fa responsable dels danys i perjudicis directes o indirectes derivats de l'ús d'aquesta "web site" o dels seus continguts, inclosos els danys informàtics i la possible introducció de virus.

Llei de cookies

Aquesta web no utilitza cookies.Cassà de la Selva, març de 2014